Den norske kyrkja i Volda

Rådshusgata 6a (tidlegare postkontoret)
6100 Volda

Telefon: 70 07 40 90
Opningstid: måndag – fredag
kl. 10:00 – 14:00

Kontakt oss på e-post

Volda kyrkje på Facebook

KONFIRMASJON 2019

Her kan du melde deg på som konfirmant 2019.

Konfirmasjonsgudstenestene 2019 blir på følgjande dagar kl. 11.00

Austefjord kyrkje
søndag 15.september

Dalsfjord kyrkje
søndag, 8.september

Kilsfjord kyrkje
laurdag, 7.september
søndag, 8. september

laurdag, 7. september
søndag, 8. september
laurdag, 14. september
søndag, 15.september

BARNAS SIDER

på Uppheim

Torsdagar i partalsvekene, kl. 11.00 til 11.45.
I peisestova på Uppheim (nedre inngang).
Samlingane fram til sommaren 2019:
10.JANUAR
24.januar
7.FEBRUAR
21.FEBRUAR
7.MARS
21.MARS
4.APRIL
2.MAI

Gratis. Inga Påmelding.

Vel møtt!

MIDDAG PÅ UPPHEIM
Vel møtt til MIDDAG PÅ UPPHEIM.
Enkel og barnevenleg middagsservering
og fellesskap rundt borda!
Servering mellom kl. 15.30 og 17.30.
Kort samling for små og store om lag kl. 16.30.

Datoar fram til sommaren 2019:
14.mars
28.mars
11.april
25.aprilhttp://www.volda.kyrkja.no/img/./Smaabarnssong.jpg

KONFIRMASJON 2020

Konfirmasjonane i 2020 vert på følgjande dagar kl. 11.00

Austefjord kyrkje: søndag 13.september

Dalsfjord kyrkje: søndag, 6.september

Kilsfjord kyrkje: søndag, 6. september

laurdag, 5. september
søndag, 6. september
laurdag, 12. september
søndag, 13.september

Datoane for Bjørke og Hornindal er ikkje bestemt enno.
Datoen vel de sjølv i påmeldinga som vert opna i løpet av juni 2019.

Konfirmantar prosesjon
Konfirmasjonane i 2020

Konfirmasjonane i 2020 vert på følgjande dagar kl. 11.00

Austefjord kyrkje: søndag 13.september

Dalsfjord kyrkje: søndag, 6.september

Kilsfjord kyrkje: søndag, 6. september

laurdag, 5. september
søndag, 6. september
laurdag, 12. september
søndag, 13.september

Datoane for Bjørke og Hornindal er ikkje bestemt enno.
Datoen vel de sjølv i påmeldinga som vert opna i løpet av juni 2019.

Fasteaksjonen 2019

Fasteaksjonen er Kirkens Nødhjelp* si store dør-til-dør aksjon som går av stabelen 7. til 9.april 2019. I fjor samla konfirmantar og frivillige i Volda kommune inn over 78.000 kroner og vi håper å nå ut til endaå fleire folk og samle inn enda meir i år! Årets fasteaksjon fokuserer igjen på tilgang til reint vatn. Pengane som vert samla inn over heile landet kan gi reint vatn til 175.000 menneske!

Skiweekend Orreneset
Skiweekend på Orreneset 2019

Velkomne til skiweekend på Orreneset ved Strandafjellet.
I ei årrekkje har mange ungdomar reist ei helg på vinteren til Strandafjellet for å stå på ski og ha det kjekt saman.

I år vert det 22.-24. mars.  Opplegget er frå 8.klasse og oppover. Maksimum 60 plassar. Påmeldingsfrist  torsdag  7. mars.

Her finn du lenka til påmelding:

Velkomne til salmekveld 26.mars

http://www.volda.kyrkja.no/img/11_10_20_KMV/Utdrag_Altartavle.jpgI salmeboka vår er det mange ulike typar salmar. Mellom anna finn ein salmar knytt til dei forskjellige tidene i kyrkjeåret og fasane i livet, og salmar som uttrykker mennesket sine ulike relasjonar til Gud. På salmekvelden 26.mars kl. 19.30 i Volda kyrkje syng vi både kjente, kjære salmar, og kanskje nokre som du ikkje har høyrt tidlegare. Denne kveldsstunda er eit høve til å bli betre kjend i salmeboka, for akkurat på salmekveldane er det berre salmar frå Norsk salmebok 2013 vi syng eller lyttar til.

Invitasjon til dåp

Søndag 27.januar vart  Mathea døypt i  Austefjord kyrkje. «Det er alltid kjekt med dåp i gudstenesta, og vi tek med glede i mot både store og små», seier sokneprest Ingrid Finsådal. Denne dagen var det familiegudsteneste med utdeling av Bibelbok til alle døypte medlemmar i aldersgruppa 8-10 åringar.

Invitasjon til dåp
Dåpen er ei feiring av livet, og alle som ynskjer å døype barnet sitt er velkomne i kyrkja.

Tidlegare år fekk kyrkja fødselsmeldingar frå Folkeregisteret når medlemar i Den norske kyrkja fekk barn. På den måten var det enkelt å kontakte dei nybakte foreldra for å invitere til dåp og orientere om kyrkja sitt tilbod til baby og småbarnsforeldre.  Men dette er no endra, det vert ikkje lenger sendt ut slik informasjon til trus og/eller livssynssamfunn.

Kilskrossen

Linkar